LIDT INFO OM DE FORSKELLIGE BEHANDLINGER

Gravid massage

En skøn ting til dig som er gravid. Lotus care tilbyder gravid massage , da klinikken ligger inde med en gravid briks så du kan ligge på maven i 55min og nyde og slappe af. Du kan nyde en dejlig massage , hvor du vil få løsnet op , hvor det er tiltrængt ( Ben – lænd – ryg – skulderblade og lignende ). Du kan få massagen helt op til din termin og fra 12 uge, så hvis du vil gøre noget godt for dit barn og for dig selv, så ring og få en tid.

Spray tan behandling

Vores spray tan er 100% fri for parabener , alkohol og konserveringmidel. Dagen før du kommer så skrub kroppen med en skubbehandske over hele kroppen.

Undlad at have make up, creme, deodorant og lignende når du kommer, men hvis du gør kan du købe dig til en forbehandling for 25 kr mere..

Farven bør vedligeholdesmed en god fugt creme, meget gerne uden olie så holder den bedre. Du skal helst have mørkt tøj, som ikke strammer , undlad bh .

De fleste bliver sprayet med trusser, men du bestemmer selv hvor meget / lidt tøj du har på. Mænd SKAL dog beholder deres trusser på. Med spray tan bliver du flot sommerbrun uden at udsætte kroppen for stråler fra sol eller solarium.. Pris og info finder du under ( Priser & Ydelser )

Hypnose / Terapi

Kan alle hypnotiseres ? ja alle kan, men for nogen er det naturlig da personer er mere modtagelig for hypnose.

Hvordan virker hypnose ? Hypnose er en tilstand hvor du vil komme i en slags trance hvor du vil komme i en slags drømme trance , men hvor du høre / sige alt og kan komme ud af den hvis du ønsker det.

Hvad kan det hjælpe på ?Angst – Forbi – Rygning – Smertebehandling – Vægttab – Tvangstanker / OCD og meget mere. Hvordan forgår det ? Når du kommer til en session i klinikken , starter vi med en samtale, det forgår som et lille interview. Jeg vil spørge ind til lidt af hvert ting , der relaterer sig til det du ønsker hjælp til. Når samtalen er færdig, gør du dig parat til at slappe af i en afslappe stilling i min dejlig bløde stol så vi kan gå stille og rolig tilværks sammen. Nu skal du bare slappe af og lytte til hvad jeg siger og stille og rolig vil du komme i en afslappe tilstand hvor du bare slappe af helt af.. Det er vigtigt at du er TOP og atter TOP motivere med en pil op af, så vi kan lavet et samarbejde mellem os 2.

Er medlem af NGH verdens største hypnose organisation.

Hjælper klienter fra Holbæk – Tølløse – Kalundborg – Roskilde – Næstved – Stenlille og mange andre steder.

Der arbejdes ALTID med en problemstilling over 3 sessioner.

Laser & Øre akupunktur

En behandling vare ca. 45 min hvor jeg vil bruge laserpen ved dit øre og sætter diverse kugleplastre bagefter. 5 punkt øreakupunktur :

Behandligen er hvor jeg sætter 5 små nåle i hvert øre. Alle, som har mistet den indre ro og kontrol, kan have glæde af behandlingen.

Det virker også godt hvis man ønsker behandling under hypnose, så kan man bedre slappe af og det virker super godt. Da det er meget små – tynde nåle, der bruges , er behandlingen næsten smertefri.. Engang imellem, hvis enkelte punkter er meget ømme, kan der mærket et lille prik, når nålen sættes i.

Kan hjælpe på

Hovedpine – Menstruationsproblemer – Muske & Gigtsmerter , Frossen skulder -Piskesmøld -Tennis/golf albuesmerter -Kredsløsproblemer – Rygeafvænning -Vægtredution – Allergier og meget mere.

Bindevævsmassage / Cupping

Cupping / Bindevævsmassage kan ud over at hjælpe dine muskler med at slappe af og virker derved afspændende, også være medvirkende til at øge blodcirkulationen og styrke immunforsvaret.

Cupping kan blandt andet hjælpe mod hovedpine eller migræne, modhjælpe muskelømhed, musearm, ledsmerter, spændinger i nakke og skuldre og myoser. Cupping kan hjælpe med at åbne ”blokerede” områder i kroppen, sådan at affaldsstofferne i kroppen kan ledes bort, og du kan opnå fornyet energi. Cupping kan med fordel også bruges til personer, som lider af nåleskræk, og derfor ikke kan eller ikke ønsker at modtage akupunktur. Cupping er en mild behandlingsform,som ikke gør ondt. Det føles faktisk bare, som en helt almindelig massage.

En cupping behandling varer op til 30 minutter. Først masseres de berørte områder og smøres ind i olie. Herefter sættes cupperne på. En cup sidder normalt på huden i cirka 15 minutter, inden de igen fjernes. Man siger at 1½ – 2 timer massage svare til 15min cupping behandling.

Afdøde kontakt og clavoyance :

Hvad kan Clairvoyance bruges til ?

Clairvoyant/ klarsyn rådgivning kan bruges som et værktøj til at træffe de rigtige beslutninger omkring forskellige livstemaer – som privatperson – arbejdsgiver – ansat eller som selvstændig.

Står man i situationer, hvor det er svært at overskue sin tilværelse på et eller flere områder, kan clairvoyant rådgivning være en helt fantastisk hjælp til selvhjælp.

Du får i clairvoyancen mulighed for at få afklaring på hvem du er, både dine sjæls kvaliteter og personlige kvaliteter, hvad dit formål i livet er, og hvilken udfordringer du har, samt redskaber til at takle dem.

Jeg får beskederne fortalt gennem mine og dine spirituelle vejledere, som jeg så giver videre så godt som jeg kan.

De informationer jeg får, handler om, hvad der er aktuelt i klientens liv lige nu. Det kan dreje sig om alt fra arbejde og familie til børn og helt personlige ting, der er brug for en afklaring om

Jeg stiller ikke ind på død og sygdom.

Afdøde kontakt :

Du skal ikke fortælle mig, hvem du ønsker kontakt til, men du skal vide, at vedkommende er gået over på den anden side, da jeg ellers ikke kan få kontakt. Kontakten formidler budskaber fra personen og sikrer beviser fra dennes tid på jorden, din relation til vedkommende og eventuelt fælles minder.